Leerkrachten
Onze groepen worden bemand door leerkrachten die of fulltime voor een groep staan of samen met een collega-leerkracht. De leerkrachten op Panta Rhei zijn verantwoordelijk voor het onderwijs aan de leerlingen in de groep. Zij verzorgen het aanbod en de verwerking van leerstof, dragen de zorg van de leerlingen en zijn het eerste aanspreekpunt voor ouders bij vragen en opmerkingen over de leerlingen of over de school.

Directie
De school wordt geleid door twee directeuren: Francis van Dijk (groep 1 t/m 4) en Natasja Peters (groep 5 t/m 8). Zij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van leerlingen, ouders en personeel.

Onderwijsondersteunend personeel
Naast directie en leerkrachten werken op onze school een aantal personeelsleden als onderwijsondersteunend personeel: de secretaresse, Charlotte Verheul, is aanwezig voor administratieve ondersteuning van directie en zorgcoördinatoren. De conciërge,Tjeerd Halbesma, is aanwezig als huismeester voor ons gebouw en ondersteunt het team bij praktische zaken.

Daarnaast hebben wij een aantal onderwijsassistenten in dienst. Zij verzorgen de extra begeleiding van leerlingen en zijn verantwoordelijk voor het studiecentrum.

Er zijn geen tijdlijn items gevonden